پیشرفت تکنولوژی

دنیا در حال پیشرفت و بوجود آمدن تکنولوژی هایی که صرفا انسان در خواب و رویا میدید، است. انسانها هر روز و در هر لحظه به دست آورد جدیدی میرسد که بعضی از آنها به زندگی بشر کمک کرده، سطح رفاه را بالا برده و بعضی دیگر دشمن انسان ها میشود.

در دنیای امروز با ماشینی شدن خیلی از کارها زندگی ها راحت و کنترل و نظارت بر آنها دقیق تر و ضریب خطا در امور پایین تر آمده.

انسان کار خود به دست ماشین ها و ربات های مرتبط میسپارند و کارهای کوچک و بزرگ که قبلها برای انجام آنها باید ساعت ها وقت میگذاشت امروزه در کسری از ثانیه انجام میشد.

با پیدایش گوشی های هوشمند به انجام این نوع امور کمک بسزایی شد.

در گذشته برای جمع آوری اسناد و مدارک و ساختن سابقه یا پرونده هایی مرتبط کاری اتاق های بزرگی را به آنها اختصاص میدادند و کارمندانی دائم در حال بروز کردن آنها بودند که در بیشتر وقت ها اشتباه رخ میداد. امروزه بجای تشکیل پرونده فیزیکی با ساختن یک فایل در کامپیوتر ذخیره و به راحتی قابل ویرایش و بروزرسانی و خیلی راحت جست و جو میشود.

 

بوجود آمدن ربات ها کار را برای انسان ها سهل و آسان کرده به طوری که با برنامه ریزی در روز و ساعاتی که انسان ها مشغول کار نیستند و به استراحت میپردازند، ربات ها در حال انجام کار اند.

با پیشرفت تکنولوژی زندگی و کارها از حالت سنتی به مکانیزه شدن در حرکت است و وجود سیستم های کامپیوتری و نرم افزارهای مدیریتی، باعث شده کارها دیگر به شکل سابق اجرا نشود. به طور مثال دیگر کسی برای جمع زدن از چرتکه استفاده نمیکند و یا حساب های کاری را در دفتر یادداشت نمیکند. با نصب برنامه های حسابداری مختلف، به انجام حساب و کتاب میپردازند.

با پدید آمدن سیستم های ابری (Cloud) دیگر کسی روی هاردهای سرور و کامپیوتر اطلاعات دخیره نمیکند چون امکان ازبین رفتن آنها به شکلهای مختلف از قبیل سوختن هارد، دزیده شدن و… اتفاق میافتد.

برای استفاده از نرم افزارهای مرتبط کاری دیگر به دنبال سخت افزار خاص نمیگردند که اقلب آنها با قیمت های بالایی بفروش میرسد و دارای تجهیزات به هم پیوسته است، یعنی زمانی که یکی از آنها دچار مشکلی شود، سیستم های دیگر هم از کار میافتند. از همه مهم تر هزینه نگه داری و پشتیبانی دارند. در بسیاری از موارد دیده شده این سیستم ها به مرور زمان قدیمی تر شده و با جدیدتر شدن نرم افزار، نرم افزارهای قدیمی دیگر قابل استفاده و پشتیبانی نیست و لازم به برزورسانی سخت افزار میباشد که آن هم باز ملزوم به پرداخت هزینه های بالاتری است.

امروزه روز دیگر نباید به دنبال سخت افزار بود، بلکه باید جست و جو کرد تا بهترین نوع از نرم افزارهای ابری (Cloud) را یافت و در امور بکار گرفت.

طبیعتا همه نرم افزارهای ابری مناسب برای همه نوع صنف کاری نمیباشد ولی در زمینه های مختلف میتوان بهترین نوع را پیدا کرد.

در زمینه کاری و حوزه خیریه، نرم افزار ابری مناسب میباشد که دارای سرور داخلی بوده یعنی با قطع شدن اینترنت جهانی اطلاعات (Data) مربوطه از بین نرود و دارای امکانات فراوان و کاملی باشد.

پیشنهاد ما به شما، مرسا (Mersaa) است.

حالا چرا مرسا…

مرسا با داشتن تیم کاری با تجربه در زمینه های مختلف اعم از برنامه نویسی، راه اندازی سیستم های خیریه و تجهیز کردن آنها به نرم افزار مدیریتی، آموزش، پشتیبانی و… در مدت ده سال، بهترین گزینه برای موسسات خیریه میباشد.

کار کردن نیروها به صورت آنلاین، گزارشات کاری هر پرسنل به صورت آنلاین و دارای مانیتورینگ، نمایش بازدهی و راندمان کاری در فواصل دلخواه مدیریت و… جزعی از امکانات این نرم افزار میباشد.

یکی از موضوعات مهمی که در خیریه بسیار حائز اهمیت است، نگه داری اطلاعات مشترکین و مددجویان میباشد. به همین دلیل مرسا ابن اطمینان خاطر را به شما میدهد که اطلاعات به هیچ عنوان قابل رویت و مشاهده عموم نیست و حتی با در اختیار داشتن اطلاعات و گزینه نمایش/عدم نمایش برای کاربران هم قابل اجراست. به دلیل داشتن سرور ابری این اطلاعات به صورت فیزیکی قابل مشاهده نیست و در دسترس عموم هم قرار نگرفته. درون سرورهای ابری زمرنگاری شده و قابل استفاده نیست.

منتظر خبرهای خوش بعدی مرسا باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست